SFM - Six Figure Mentors - Hur det fungerar

Hej och välkommen till vår sida

/sfmwebsites.jpg

För att du ska få förståelse över hur sfm, six figure mentors fungerar, så kommer vi här berätta lite i stora drag om det.

Det handlar om att lära sig digital marknadsföring, bygga egna hemsidor, social media, skapa en egen verksamhet eller marknadsföra åt andra.

I SFM´s moduler lär du dig allt från marknadsföring, försäljning till ledarskap SFM´s utbildningsprogram ger privatpersoner och småföretagare möjlighet att starta en ny online-verksamhet samt öka resultatet i deras befintliga online-verksamhet som kan drivas från var som helst i världen. Alla SFM´s moduler är utformade för att vara praktiska; en inlärningsstil som gör att du kan vidta åtgärder direkt i praktiken samtidigt som du lär dig. När du kommer genom systemet, kommer du att ha ett enormt stöd från SFM´s sociala nätverk och en personlig affärscoach. I varje steg kommer du att utföra uppgifter som tar ditt företag, tänkesätt och närvaro på nätet till nästa nivå som sätter dig i en position att kunna skapa resultat så snabbt som det är möjligt. I SFM´s moduler lär du dig allt från marknadsföring, försäljning till ledarskap

 

Stuart & Jay´s vison ( grundarna tilll SFM, Six Figure Mentors & DEA , Digital Experts Academy)

De flesta människor lever det liv de tror att de måste leva. De är ouppfyllda, överarbetad, stressad och fastnat i ett system som utnyttjar dem i stället för att hjälpa dem att uppnå sin fulla potential. De får den utbildning de tror att de behöver för att få jobbet som samhället säger att de borde ha.
Tyvärr saknar de flesta kunskap som behövs för att vara självständig.
Vår vision är att miljontals människor ska vakna upp och inse den potential som finns inom dem själva, visa dem hur man kan utnyttja och utnyttja denna potential i den nya digitala ekonomin..
På så sätt kommer de att övergå från beroendet av sitt nuvarande arbete eller yrke till ett liv i frihet, självtillit, och total kontroll. De kommer att göra gott i världen genom att skapa välstånd, inte bara för sig själva, utan också för deras samhällen och deras omgivning.

Vill du veta mer om hur du kommer igång?

Få e-mail info

 

/vattensangsfabriken_knapp_20.jpg

 

 

 

 

24 Aug 2016