OM OSS

 

År 2012 hade vi ett mål att bryta oss loss från ett stressigt liv. Vi var trötta på att alltid pendla och trötta på att aldrig få så många timmar med våra barn. Kvällar och helger bara försvann utan att vi hann stanna upp och vara i nuet. Så vi började leta efter en ny möjlighet på internet och idag känner vi oss mycket mer levande och är så tacksamma för den hjälp vi fått från våra mentorer , Stuart & Jay

Nu vill gärna dela med oss vår erfarenhet

Vi tog steget till ett samarbete, att jobba med SFM (SixFigureMentors) affärssystem och DEA  (Digital Experts Academy) produkter & tjänster.  För oss var det en otrolig möjlighet, att vi kan ta med oss vår laptop och jobba var vi vill, som t.ex. på våra resor och att vi också kan styra vår egen tid och att vi kan arbeta vilken tid på dygnet som vi vill.

Vilka är vi då? Jo vi är, Marjukka & Ulf Bengtsson, från Sverige som tog friheten före allt annat. Friheten att vara mer med våra barn och mer tid för våra intressen som resor, sport och träning och olika utflykter med våra barn.

Det är svårt att hitta nåt liknande koncept, som ger så mycket kunskap, utveckling, meningsfullt liv och värde och valuta. Och dessa otroliga mentorer, föreläsare, alltså Stuart och Jay, vilka killar. Vi är verkligen tacksamma för de har stöttat oss, att vi fått igång vår verksamhet och att vi kan utvecklas och göra nåt bra för vår familj och samtidigt kan jobba hemifrån. Vi har också fått möjligheten att skapa fler nya kontakter världen över och samtidigt ge varandra tips och nya idéer.

Processen med hela konceptet har inte bara gett oss kunskap, utan också se värdet av att jobba som entreprenör och se livet med andra ögon. Allt det här är verkligen livskvalité för oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/img_1235.jpg

Ulf & Marjukka Bengtsson

Digital Entrepreneurs , Certified DEA Resellers