Vem ser dina inlägg? Syns du så det blir resultat?

 

Bildresultat för marketing social media

Videoannonsering har blivit allt populärare och på Youtube kan du tjäna på dina videon. Det gäller att du får många likes. Med Twitter kan du också göra din marknadsföring och varje följare du får ska du skicka en personlig information om dig och det ditt företag erbjuder.

Ska du göra marknadsföring på Facebook, så är en gillasida bra att skapa. Men du ska vara medveten att det du vill att dina läsare ska se, måste vara variation för det är bara någon procent som får se dina inlägg. Facebook är inte som det var från början, då alla kunde se dina inlägg. Facebook bestämmer vilka av dina inlägg ska synas och vem som ska se dem.  Är det så att du tittar mycket på djurvideon, så kommer det dyka upp fler djurvideon i ditt Facebooks flöde.

År 2013 kom Facebook med en del tips till vad som är bra att tänka på när man gör inlägg för att nå ut till många människor:

  1. Dina inlägg ska vara aktuella och relevanta.
  2. Bygg upp en trovärdighet och tillit till din publik.
  3. Försök skapa innehåll som folk vill dela och rekommendera till andra.
  4. Fundera på om innehållet är sådant att din målgrupp skulle vilja se det
Efter par år efter kom även Facebook på att visa dina gamla inlägg, som hade många likes och text från dina vänner. Så vill du ha större andel av följare, så måste du ta reda vad de har för intresse och vad de gillar. Och dela med dig olika inlägg med olika bilder och även olika videon.
Hoppas detta kunde vara någon hjälp i din digitala marknadsföring 
23 Oct 2016