Jobba online och marknadsför andra företags produkter & tjänster

 

/ulf.jpgHär kommer min historia om hur jag tog steget att jobba helt via internet.

 

Under 5 års tid har jag jobbat via Internet. Min titel är digital entreprenör med  inriktning av internet marknadsföring och jag jobbar som affiliate, dvs att jag marknadsför andra företags tjänster och produkter. Med hjälp av SFM nyckelfärdigt affärssystem som är beprövat världen över har jag kommit igång med egen internet verksamhet och lever idag på detta.

 /756456546.png

Tänk ...

Du vaknar upp till en otrolig utsikt över havet (eller kanske bergen för den vackra utsikten), med en kopp kaffe och loggar in på ditt Internetkonto för att se hur mycket du tjänat medan du sov. Stress och att betala räkningar, skulder är borta, pengar inte längre den största oros faktor och livet kunde bara inte bli bättre!

Vad är din vision?

Det finns en möjlighet för alla. Men det gäller att ta vara på tiden som är just NU!!

Jag vill ge dig en inblick hur du kan komma igång och med egen nyckelfärdig internetverksamhet och på den vägen tjäna bra mycket provision. Och hur du kan lära dig marknadsföra vilken produkt som helst på internet och de digitala produkter ( DEA - Digital Experts Academy) och tjänster som SFM affärssystem består av.

Du kanske tänker att detta kan inte vara möjligt, men jag förstår din tvekan eftersom jag kände likadant för 5 år sedan. Min tvekan förändrades snabbt då jag fick stort förtroende för företaget och grundarna  Jay Kubassek och Stuart Ross och att jag fick en försäljning direkt första månaden. Det förändrade min syn på det hela och med tiden har jag utbildat mig i programmet och fått mycket kunskap och strategier inom business och marknadsföring.


Det bästa med affärssystemet är att du behöver inte sälja sjäv utan det gör SFM säljteamet åt dig. Men vill du sälja så är det inga problem.


 

Skapa en inkomst medan du lär dig

Som medlem kan du potentiellt skapa en inkomst när du marknadsför SFM´s utbildning och verktyg samt deras partners produkter och tjänster, få betalt i form av provision från SFM. Det enda du behöver göra är att marknadsföra, resten sköter SFM som försäljning och uppföljning med kund. Provision ligger normalt mellan $ 100 - $ 8000 per försäljning beroende vad som säljes.

 

Vill du veta mer om koncepet och hur man kommer igång?

Få e-mail info om koncepet, där Stuart & Jay ( grundarna till sfm affärskoncepet ) berättar mer ingående hur du kan skapa inkomst och framgång

/vattensangsfabriken_knapp_20.jpg

 

Med detta vill jag önska dig en fortsatt bra dag/ Ulf Bengtsson

 

 28 Sep 2016