Hitta drömjobbet

Hej och välkommen till vår sida

Låt inte tankarna till drömjobbet stanna i fantasin. Smid planer och samla mod. Våga ta steget

Den största delen av våra liv tillbringar vi på vårt arbete och då gäller det att trivas och få utveckling. Vad är det värsta som kan hända om det går åt skogen, så tänkte vi när vi bestämde oss att ge oss in att jobba helt digitalt och bestämma över oss själv.

Bildresultat för laptop beach

Vi hade drömmen att hitta något som vi kunde jobba helt via internet och för fem år sedan fann vi sfm affärskoncept. När vi reser kan vi alltid ha vårt digitala arbete med oss och lägga lite tid i det när vi vill. Det bästa med koncepetet är att vi säljer inget, utan det gör företaget åt alla. Det följer upp kunden från första början och visar dem hur det går väga till med affärsprogrammet. Så hela processen ligger på automatik. Det vi gör är att marknadsför koncepet helt på Internet.

Hur jobbr man med sfm? 

Vi använder av oss olika social media för att visa  koncepet utåt, skriver, annonserar, bloggar. Facebook, Twitter, videoannonsering, Youtube, Pinterest, Linkedin, forum osv.....

Det kan alla göra som har intresse för Internet och kunderna kommer från hela världen, vilket innebär att man har stora delar av världen som sin arbetsplats. Alltså man kan jobba var ifrån man vill, bara man har internetuppkoppling

Du kan potentiellt skapa inkomst när du marknadsför SFM´s utbildning och verktyg samt deras partners produkter och tjänster, få betalt i form av provision från SFM. Det du endast behöver göra är att marknadsföra, resten sköter SFM som försäljning och uppföljning med kund. Provision ligger normalt mellan $ 100 - $ 8000 per försäljning beroende vad som säljes.

Låter detta intressant att kunna jobba helt digitalt utan att sälja, eller skicka produkter till kunder och utan att ha egna produkter?

Att få lära sig digital marknadsföring innebär att du kan i stort sett jobba med vad du vill på Internet och skapa en egen produkt i framtiden.

Få e-mail information om koncepet och Stuart och Jay ( grundarna till SFM ) berättar mer om hur man skapa framgång i den digitala ekonomin och hur man kommer igång.

KLICKA IN

 

 

 

3 Oct 2016