7 steg för att uppnå sin dröm

/53474819-vqbla.jpg

 

 

 

Steg 1. Dröm om det

Allting börjar från hjärtat, dvs att man känner starkt inom sig en dröm man vill att ska bli verklighet. Dröm stort. Livet är för kort att låta drömmar bara gå förbi. Alltså gör verklighet av det du drömmer om.

Steg 2. Tro på det

Dröm stort och du måste tro på att det kan bli verklighet av den. Har du bara tron och styrkan att jobba hårt för det, kan ingenting stoppa dig. Känn varje dag inom dig hur starkt du tror på din dröm.

Steg 3.  Se den

Ha en bild framför dig om hur du vill förverkliga din dröm. Rita ner den på papper eller gör ett collage av bilder på hur det ska se ut. Se på den varje dag.

Steg 4.  Tala om den

Ju mer du prata om din dröm tex med din partner eller din vän så kommer bli mer verklighet för dig och du blir mer övertygad att förverkliga den.

Steg 5. Planera för din dröm

För att en dröm ska bli verkligehet måste man göra en plan. Annars kommer den inte bli verklighet. Det kommer inte ske av sig själv. I det här skedet måste man börja sätta delmål och strategier för att  det ska bli verklighet. Planera för om det finns männskor som kan hjälpa till och om det behövs ekonomi för att kunna komma igång. Skriv ner allt som behövs för dina planer och gå efter listan

Steg 6.  Börja jobba för det

Nu är det tid för arbeta för ditt mål, dvs ditt du vill. Börja agera och jobba framåt. Ta till hjälp om det behövs.

Steg 7.  Njut av det

Nu har du vid det här laget nått ditt mål och då ska du alltid fira din framgång. Och glöm inte njuta av det du åstadkommit. Det är du värd efter allt arbete.

 

 

 

 

 

 

 

15 Apr 2016