Whau vilken framgång

Vad stoppar dig att att leva det liv du drömmer om?

De är de här orden Anna själv har lyckats med att få en stor framång på Internet.

Från en vanlig småbarnsmamma till att kunna göra precis det hon drömt om.

 

Kanske är det därför du är här?

Jag har arbetat som anställd i flera år säger Anna, mest inom administration, men att leva den här 9-5 livsstilen började kännas mer och mer outhärdligt. Jag har många hobbyer och så många saker som jag tycker om att göra, men det räckte aldrig till.

Jag började känna att det knappt fanns något kvar av mig. Den där personen som jag brukade vara innan jag blev gammal nog att försörja mig själv och plötsligt var tvungen att prioritera eftersom så mycket tid gick åt till att jobba – vart tog hon vägen?

Livet kändes inte roligt längre. Jag var inte nöjd och min energinivå var extremt låg. Så småningom började livet kännas mer och mer meningslöst och så småningom hamnar jag i depression. Livet var extremt mörkt och det kändes som att tiden hade stannat. Tanken på att fortsätta leva kändes outhärdlig, men det gjorde även tanken på att avsluta mitt liv. Jag var lika rädd för att leva som jag var rädd för att dö, och det är en känsla jag aldrig vill uppleva igen.

När jag lyckades ta mig ur depressionen insåg jag att om jag inte gör några förändringar i mitt liv, om jag bara fortsätter detta 9-5 rat race som bokstavligen sliter sönder mig, så är chansen stor att jag kommer att bli deprimerad igen .

Jag blev verkligen engagerad i att hitta en lösning för om jag inte var nöjd och om jag aldrig hade tid att göra saker jag tycker om att göra... Om jag bara fortsatte livet och kände mig olycklig och olycklig, vad är livet då till för?

Jag hittade äntligen Jay och Stuart, som äger ett av de största växande onlineutbildningsföretagen som lär dig hur du startar och utvecklar ditt eget onlineföretag. De visade mig hur jag kunde skapa ett liv i fullständig frihet, hur jag slutar handla tid för pengar och istället börjar leva mitt drömliv.

 

Här kommer några ord från fler som har upptäckt SFM 

 

 

Här har vi Stuart grundaren till SFM

Att komma igång att jobba via internet , är verkligen en stor frihet att jobba var ifrån man vill i världen

Mer info --->HÄR

21 Feb 2022