Digital Experts Academy - Dea Produkter

 

Utbilda i DEA och låt SFM sköta försäljingen för dig och du får betalt för SFM affärskonceptet och DEA , digitala utbildningsprodukterna

Sfm ger all utbildning på hur konceptet fungerar - Utbilda dig samtidigt som du skapar din inkomst - Jobba med att marknadsföra sfm´ affärssystem och digitala DEA produkter & tjänster

 

 

Videoinformation om The Digital Experts Academy (DEA)

 

 

DEA SILVER: Exklusiv utbildning till entreprenörskap - tar fram din innersta entreprenör

 

 

 

   

Silver är ett e-inlärningsprogram som  designat för att ge dig en stabil grund för att lyckas den digitala ekonomin - Det är också ett exklusiv program som ger dig alla verktyg till att utbilda dig till Digital Entreprenör med träningsprogrammet inom Digitalt Entreprenörskap och mindset träning samt ger ett certifikat . 

Framgång börjar alltid på insidan. Det är orealistiskt att förvänta sig nya resultat genom att applicera gammal logik. SILVER ger dig det fundamentala tankesättet för framgång och de färdigheterna som är nödvändiga för ett digitalt liv. Träningen  levereras via utvecklad, e-inlärnings portal presenterar den senaste tekniken inom “space-repetition” inlärning som hjälper dig att snabbt absorbera och tillämpa den expert information som inkluderas. 

Träningen sker online via en patentskyddad e-lärningsplattform, som drivs av Weskill, en världsledare i professionell utveckling och online utbildning (Det här är samma träning som världens framgångsrikaste företag betalar hundratusentals dollar för)  

Den innehåller något som kalla “Space repetition learning” där allt utbildningsmaterial är nerbrutet i fragment så att du snabbt och effektivt kan absorbera var du lär dig. Det här låter dig applicera expertkunskaperna du lär dig direkt med omedelbar verkan.

SILVER har ett innestående kurs i digital marknadsföring som ger ett certifikat. Tillsammans med de fyra Weskill det designat för att ge dig en tydlig, ändamålsdriven strategi, något som alla entreprenörer som lyckas stort har gemensamt. Är du redo att släppa fram din innersta entreprenör?

 

 

DEA GOLD: Mastermind Träningsprogram med digital marknadsföring

 

 

 

 

 

Bemästra digital marknadsföring med mastermind marketing och en live workshop.

GULD lär dig att skriva din egen lönecheck resten av livet

Guldmedlemmar deltar i en intensivt marketing mastermind träningsprogram som är designad för att ge dig färdigheterna som krävs för att vara en fulltids , professionell digital marknadsförare. Gold inkluderar också en tredagars live marketing bootcamp. 

Det ultimata målet med GULD medlemskapet är att du ska lära dig att tjäna en heltidsinkomst med Digital Marknadsföring. För att hjälpa dig att lyckas med detta mål anlitar DEA världseliten inom digital marknadsföring. Du får tillgång till deras träning och mentorskap som en del av detta ultra exclusiva GULD medlemskap. Det är utbildning som du flesta aldrig har tillgång till.

Förutom din träning som hålls veckovis kommer du också att få åka på ett 2 dagars-event som hålls flera gånger per år på olika platser världen över i en liknande workshop miljö. Deltagare till dessa event är begränsade för att hålla dem så interaktiva, givande och personliga som möjligt.

 

Ditt guldmedlemskap inkluderar:    

 • Enskilda personliga samtal (via Skype) med en DEA Six Figure Mentor
 • 6 veckors live - coaching , masterminds  kurs i digital marketing som lär dig varje aspekt av digital marknadsföring. (affiliate marknadsföring, listbyggande, trafik, lokal marknadsföring, konvertering, skapandet av intäkter)
 • Välja nisch och analys
 • Utläggning av arbete (outsourcing) och projekt hantering
 • Personlig tekniskt support. Via med telefon, Skype och email.
 • 2 dagars intensiv Workshop i Digital Marknadsföring. ( värde $5000)

 

 

 

DEA PLATINUM: Exklusiv program där du lär dig att bygga upp ditt eget  “Digitalt Varumärke”

 

 

 

 

Ta steget från Digital Marknadsförare till Digital Expert med ett specialdesignat personligt varumärket som DEA bygger åt dig.

När du etablerar dig själv professionellt på marknaden som en Digital Expert kommer din auktoritet, din trovärdighet och ditt inflytande öka dramatiskt. Det i sin tur ökar din inkomstpotential.

Till skillnad från silver och guld som är primärt pedagogiskt innehåll, är detta främst en “Allt-gjort-åt dig” lösning för ditt varumärke. 

Platinum inkluderar:

 • En Intensiv, hands-on 3-dagars workshop där du bygger ditt varumärke
 • Specialbyggd, professionell webbplats med matchande profiler i sociala medier
 • Personliga och auktoritets sidor sätts samman åt dig.
 • Professionellt porträtt reflekterar och stödjer ditt personliga varumärke
 • Unik uttalande för din positionering (Personlig slogan)
 • Pågående personlig varumärkesbyggande utbildning & support
 • 1-2-1 teknisk support, via telefon, skype och e-post
 • Exklusiva personliga webbseminarier i varumärkesbyggande med flera ledande experter
 • Privat Platinum mastermind som leds av Stuart Ross, Jay Kubassek & våra branding experter
 • Möjligheten att bli godkänd för ett BLACK medlemskap

 

 

 

DEA BLACK: Digital Experternas mastermind och inre cirkel reträtt. Enbart inbjudan.

 

 

Kom i kontakt med, inled partnerskap med och utnyttja vårt nätverk av digitala experter på vår årliga DEA Mastermind & Reträtt

Svart har en ultra-exklusiv mastermind reträtt på en exotisk plats. Detta är den ultimata inre cirkel tillgången till den som är vem inom digital marknadsföring och den digitala ekonomin. Möjligheten att samriskföretag med DEA är också en potentiell möjlighet ovanpå vissa kvalifikationer. 

 

Digitala Experternas Mastermind och reträtter är anordnas årligen av grundarna till DEA femstjärnigt, på en exotisk tillflyktsort.

 

SVART medlemskap sätter dig i 1-2 graders separation från med vem som är vem I den digitala marknadsförings världen. I medlemskapet inkluderas en årlig reträtt till en semesterort som anordnas av grundarna och hålls exotiskt och exklusivt på ett femstjärnig destination.

 

Medlemmarna har också möjligheten till partnerskap och samriskföretag och effektiv använda kraften av DEAs som hävstång med fördelning och det breda publicerings affiliate nätverket.

SVART Medlemskap är enbart öppet för PLATINUM medlemmar