Att komma igång att tjäna pengar via Internet, kräver kunskap

Intresserad av att starta en internetverksamhet?
 

Är du en av dem som är fruktansvärt trött på att arbeta långa arbetstider för en liten inkomst?
Ja, du är inte ensam. Vi  har varit i exakt samma situation som du är fast vi drog oss ur det för  5 år sedan nu.

Det är väldigt svårt att hitta ett bra sätt att skapa en inkomst på internet i dagens läge. Du  kanske hittar en massa annonser på internet där de lovar en massa guld, men egentligen så har de inget att visa upp. Detta är väldigt vanligt på internet eftersom 97% av de människor som arbetar hemifrån med nån sorts internetverksamhet i verkligheten inte tjänar några pengar som de kan leva på eller har ingen aning om vad det är de sysslar med


Varje dag kan du se annonser där det står, skapa ekonomisk frihet, bli rik online, bli rik hemifrån , jobba hemifrån och tjäna pengar snabbt , osv...

Varför misslyckas 97% av de människor som starta att arbeta hemifrån via internet med en företagsmöjlighet?

Det beror på för höga förväntningar, de blev sålda i tro om att de skulle tjäna en massa pengar snabbt och få en tidsfrihet väldigt fort och oftast har dessa arbeta hemifrån koncept ingen strategi hur du ska driva trafik på Internet och ingen direkt kvalitetsprodukt att visa upp

Sökmotorer som Google och Yahoo har börjat och städa bort oseriösa webbsidor som lovar en stor inkomst för ringa arbeta, detta slutar med att webbsidorna blir avstängda från deras nätverk och de är ej tillåtna att marknadsföra med deras plattform. Detta är en dödsstöt mot en internet verksamhet eftersom Google och Yahoo är de största söknätverken online. I själva verket är detta bra för de som tror att de kan tjäna pengar på girighet genom att lura in människor genom vilseledande marknadsföring kommer att försvinna från internet och få en tankeställare.

Sanningen är att på internet så är det ingen skillnad att driva en verksamhet om du jämför att driva en vanlig verksamhet offline. Det krävs att du bygger upp din verksamhet på samma sätt som du gör med en traditionell verksamhet. Däremot på internet så har du helt andra valmöjligheter för att bygga upp din verksamhet genom alla smarta verktyg, social media och bloggning för att nämna några få.

Ingen kan sitta och säga att du kommer att tjäna si och så mycket pengar efter en viss period med en internetverksamhet. Det går däremot att uppskatta en viss period om du följer de steg som människor har gjort för dig för att se nån sorts av tidsram på kommande resultat. Det vore olagligt och oetiskt att lova dig ett exakt datum samt hur mycket pengar du kommer att tjäna.
I slutändan är du själv ansvarig för att få din hemma - verksamhet att fungera.
Våra samarbetspartner  SFM , Six Figure Mentors tror på att ge så korrekt information som möjligt så människor vet vad de ger sig in på samt att vi är väldigt tydliga med hur mycket pengar som kommer att krävas från din sida när du ska bygga din internetverksamhet.
Du måste bygga upp din verksamhet på rätt sätt från början och det vill säga med rätt kunskap.
Vad är då rätt kunskap?

På internet så måste du lära dig dessa element för att komma någon vart, det kvittar vad andra har sagt till dig, detta är obligatoriskt.


 
 

 

1. Internet marknadsföring
Många tror eller blir tillsagda att på internet skapar du bara en webbsida och erbjuden en tjänst eller produkter sen kommer du att få kunder. SVAR NEJ. Du måste marknadsföra din webbsida på samma sätt som du skulle marknadsföra t.ex. en klädaffär för att få kunder. Internet marknadsföring är inte svårt att lära sig men det kan ta en viss tid beroende hur lätt du har för att lära dig nya saker. Internet marknadsföring klassas idag som en av världens bästa färdigheter eftersom det öppnar så många dörrar. Kan du lära dig internet marknadsföring så kan du i princip marknadsföra vad som helst runt omkring i hela världen eftersom internet har du tillgång till över 2 miljarder potentiella kunder. Det finns både fria och betalda marknadsföringsstrategier på internet varav de betalda ger snabbast resultat. På internet har du också en möjlighet att stärka ett varumärke på ett väldigt effektivt sätt eftersom du kan använda dig av innehålls inriktning. Detta innebär att skriva om din verksamhet på t.ex. en blogg, ge människor bra tips och lösa människors problem. Du kan skaffa följare på internet som inte var möjligt förr med vanlig traditionell marknadsföring på samma sätt. Du kan idag skriva innehåll på internet som hela världen har tillgång till och detta är kraftfullt.

Vad är då det andra elementet du måste ha med?

2. Konvertering
Det kvittar hur många besökare du har till din webbsida, kan du inte konvertera de besökarna till betalande kunder så är din webbsida totalt värdelös och du kommer ingenvart. Detta är en färdighet som du måste lära dig eller låta någon annan göra åt dig. Detta innebär att skriva säljbrev, du behöver kunna utforma texten på din webbsida på ett sådant sätt att människor verkligen blir intresserade och köper något från dig. Detta är psykologiskt tänkande i en säljprocess och det kan du ta del av via  videoinformationen som du hittar nederst
Dessa två element är obligatoriska och du måste lära dig dem om du ska kunna driva en framgångsrik internet verksamhet.
 

 

22 Jun 2013