Arbeta via Internet. Arbeta var du vill ifrån

Arbeta via Internet. Arbeta var du vill ifrån med din dator eller mobil Möt Stuart som har grundat detta affärskoncept https://goo.gl/noNBvR

UPPTÄCK EN SMART ANVÄNDBAR AFFÄRSMODELL HUR MAN SKAPAR FRAMGÅNG PÅ INTERNET

Det är svårt att hitta nåt liknande koncept, som ger så mycket kunskap, utveckling, värde och valuta. Och dessa otroliga mentorer, föreläsare, alltså Stuart och Jay, vilka killar. De har stöttat oss, att vi fått igång vår verksamhet och att vi kan utvecklas och göra nåt bra för vår familj. Visst var vi skeptiska från början och de är helt naturligt. Idag är vi oerhört tacksamma att vi fick denna möjlighet. Processen med hela konceptet har inte bara gett oss kunskap, utan också se värdet av att jobba som digital entreprenör och se livet med andra ögon. // Ulf Bengtsson

Upptäck hur du kan skapa en frihet och flexibilitet i din vardag! I den digitala ekonomin finns inga gränser utan här finns bara mer och mer utvecklande kunskap att ta till. Att kunna jobba var man än befinner sig har gett större frihet och hemifrån har också blivit idyllen för de flesta som vill gärna vara närmare familjen.

Kanske är du en person som tycker om att vara väldigt mycket på internet och tycker om att arbeta med en dator? Kanske du vill ha en frihet att jobba var du vill från? Bestämma din egen dag och dina arbetstider?

Hur vill du leva ditt digitala liv? Vi vet hur vår vardag med en digital livsstil ser ut. Men nu handlar det främst om att hjälpa dig. Det som är viktigt för dig.

Vi vill ge dig inblick i hur du kan starta en verksamhet på internet, utan att behöva ha egna produkter eller tjänster.

Möt Stuart som har grundat detta affärskoncept. https://goo.gl/noNBvR

22 Apr 2017