Är ditt jobb din passion?

Lever du för ditt arbete och känner varje dag en inspiration , att bara vara igång med ditt jobb och få utvecklas och känna glädje varje dag

 

 

Om inte då är det dags att börja göra en förändring. Tänk hur många år du har att arbeta i ditt liv och gå dag efter dag att känna att du är på fel plats och att du bara jobbar för pengarna gör aldrig dig lycklig. Vi har alla vårt val och ansvar. 

 

Bildresultat för love work

För fem år sedan sökte vi förändring, för vi såg ingen framtid i vår verksamhet i friskvård och då startade vi igång att söka andra vägar på Internet. Det var inte lika vanligt att jobba endast via internet på den tiden. Men vi hade turen att gå på en annons ,där en kvinna berättade hur hon reste och arbetade samtidigt och var sin egen chef. Vi började titta på konceptet. Vi fick e-mail information om affärskonceptet och gjorde en ansökan för att titta närmare på det. Våra mentorer Stuart och Jay är två otroliga utbildare och inspirationsgurun. Vi bara älskar vårt arbete och den framgång vi fått är en otrolig känsla. Vi har alltid med oss vår laptop eller mobil var vi än är i världen. Vi lever vårt arbete. Både reser och jobbar och har roligt samtidigt. 

 

 

7-dagar video utbildning om hur du kan bygger en lönsam online verksamet

Lär dig mer av Stuart & jay , grundarna till sfm affärskonceptet

 

/vattensangsfabriken_knapp_20.jpg

26 Oct 2016